Categorie: Hondenkussens

Elke harige vriend verdient een goed hondenkussen om lekker uit te rusten. Wist je dat volwassen honden 12 tot 14 uur slapen? En dan hebben we het niet eens over al die uren dat ze lekker aan het luieren zijn! En dan is het natuurlijk extra leuk om te kiezen voor een gepersonaliseerd hondenkussen met naam.

Meer over Hondenkussens

Gepersonaliseerd hondenkussen

Hondennamen.nl staat bekend om gepersonaliseerde hondencadeaus en een hondenkussen kan dan natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben gekozen voor het sterke merk Pet-Joy, welke diverse hoogwaardige hondenkussens kan voorzien van een hondennaam. De gewenste hondennaam wordt hier dan netjes op geborduurd, zodat voordat deze ons magazijn verlaat. In principe is er ruimte voor 10 karakters. Dan wordt de hondennaam namelijk het mooiste gepresenteerd op het hondenkussen. Indien jouw hond van adellijke afkomst is of om een andere reden een mooie langere naam heeft, dan zal de lettergrootte kleiner worden in verband met de borduurtechnieken.

Hoogwaardig hondenkussen

Een hondenkussen met naam of zelfs een foto is gemakkelijk te vinden online. Veelal zijn dit kwalitatief echter niet de beste kussens. Wij hebben gekozen voor Pet Joy en dat is niet voor niets. Pet-Joy streeft ernaar om huisdieren van dezelfde luxe en levensstijl te kunnen laten genieten, zoals we die voor onszelf ook willen. Met die gedachte is Pet-Joy al in 1992 gestart met de productie van hondenkussens. Inmiddels hebben vele hondenbezitters, kennelclubs, dierenartsen en fokkers de hondenkussens omarmd. Bekijk ons aanbod en ontdek welk hoogwaardig, gepersonaliseerd hondenkussen jij en je voervoeter wel zien zitten!

Hondenkussen met naam bestellen bij Hondennamen.nl

Bestel je unieke hondenkussen met naam op Hondennamen.nl en wij zorgen dat deze binnen 3 werkdagen bij je thuis wordt bezorgd met het gewenste borduursel. Kun je niet helemaal vinden wat je zoekt? Laat ook dit weten, want wij denken graag met je mee!

Een gepersonaliseerd hondenkussen bestellen was nog nooit zo leuk en makkelijk!