Paw Patrol namen

Paw Patrol namen pups

Iedereen kent Paw Patrol, maar hoe heten deze reddingshondjes ook alweer en wie is nou ook alweer wie? Op deze speciale Paw patrol pagina ontdek je alles over deze helden die worden aangestuurd door de 10-jarige whizzkid Ryder.

  1. Chase

  2. Marshall

  3. Skye

  4. Rubble

  5. Rocky

  6. Zuma

  7. Everest

  8. Rex

  9. Liberty

Paw Patrol Chase

Chase is een Duitse herder pup die politietaken binnen Paw Patrol uitvoert. Hij is natuurlijk herkenbaar aan zijn uniform en rijdt vaak in een politiewagen of spionauto met drone. Hij is allergisch voor katten, maar houdt er vooral van om de leiding te nemen.

hondennaam Chase

Paw Patrol Marshall

Paw Patrol Marshall is een dalmatiër pup en zorgt voor de hulpdiensten in zijn brandweerauto of ziekenwagen. Ondanks zijn klunzigheid is hij toch vaak succesvol. ‘Niks aan de hand!’ is zijn credo.

hondennaam Marshall

Paw Patrol Skye

Paw Patrol Skye is een lieve kruising pup van een Cocker Spaniel en een Poedel en durft alles! Zo vliegt rond in haar helikopter of met de vleugels in haar rugzak. Je herkent haar in de lucht aan de backflip en is altijd vrolijk.

hondennaam Skye

Paw Patrol Rubbble

Paw Patrol Rubble is een bulldog pup die alle bouw- en graafwerkzaamheden voor zijn rekening neemt. Met zijn bouwhelm en gereedschap zal je hem altijd herkennen. Hij heeft zijn eigen bulldozer, maar weet ook alles van skateboarden en snowboarden.

hondennaam Rubble

Paw Patrol Rocky

Paw Patrol Rocky is een pup van een gemengd ras en staat bekend als echte ‘problem solver’ en beschikt hiervoor altijd over de beste gereedschappen. Hij weet alles van recyclen en is herkenbaar aan zijn groene pak. Water is zijn grootste vijand, maar gelukkig kan zijn auto in een boot veranderen.

hondennaam Rocky

Paw Patrol Zuma

Paw Patrol Zuma is een bruine labrador die heel goed kan duiken en bekendstaat als de oranje reddingspup. Zijn voertuig is een hovercraft, die omgebouwd kan worden tot een onderzeeboot. Zuma houdt van lachen en surfen.

hondennaam Zuma

Paw Patrol Everest

Paw Patrol Everest is een Husky pup en ze komt in actie onder koude omstandigheden met de sneeuwschuiver. Ze woont op een besneeuwde berg met Jake.

hondennaam Everest

Paw Patrol Rex

Paw Patrol Rex is Berner Sennen pup en is een Dino expert. Hij woont op Dino-eiland en kan zelfs met dino’s praten. Vanuit zijn super rolstoel helpt hij de PAW Patrol met Dino reddingsmissies.

hondennaam Rex

Paw Patrol Liberty

Paw Patrol Liberty is een langharige Teckel pup die woont in Avonturenstad. Op haar motor werkt ze hard om de stad schoon schoon te houden. Liberty is een nieuwsgierige, levendige en energieke pup.

hondennaam Liberty

Waar staat Paw Patrol eigenlijk voor?

De namen van Paw Patrol zijn je nu bekend, maar wist je ook dat Paw Patrol een betekenis heeft? PAW staat voor Pups At Work. De pups voeren namelijk allerlei reddingsmissies uit en zijn altijd aan het werk met hun patrouille.

Abby
Abonny
Ace
Aibo
Aika
Alenka
Alex
Alfie
Alix
Aloys
Always
Amber
Amor
Amstel
Amy
Ananas
Andor
Anka
Anouk
Aphrodite
Aranka
Aranna
Araque
Ariel
Arno
Arras
Arwen
Arwin
Ascar
Asco
Ashe
Asja
Asta
Astor
Astra
Astrie
Atak
Atilla
Aura
Axel
Ayla
Azurra
Baboule
Baco
Bagheera
Bagus
Baijka
Baila
Bailey
Balder
Baldewijn
Balou
Balto
Bambina
Bamse
Bandit
Bangle
Banjer
Barabas
Barco