Frenky Lewis

Frenky Lewis is een bedrijf wat duurzame hondenartikelen verkoopt, denk hierbij aan verstelbare Hands Free Leashes & Collar in 1 en honden shampoo. Het bedrijf dat in 2022 is opgericht staat voor de band tussen mens en dier. Het is een modebewust merk dat duurzaamheid en dierenwelzijn in alle beslissingen meeneemt. Ze zijn begonnen met het aanbieden van hondenlijnen en een luxe natuurlijke hondenshampoo. De cosmeticalijn richt zich op vacht & verzorging en wordt uitgebreid met een natuurlijke parfum, biologische shea butter met bijenwas voor de neus en pootjes en verrijkte lijnzaadolie voor een mooie vacht . Alle producten zijn vegan en biologisch afbreekbaar.

Frenky Lewis

Duurzaamheid & Dierzaamheid

Frenky Lewis doet er veel aan om de duurzaamheid binnen het bedrijf steeds te verbeteren. De producten zijn lokaal gemaakt en worden CO₂-neutraal afgeleverd bij u aan de deur. Ook zijn er geen dierlijke producten in verwerkt. Frenky Lewis werkt al met gerecyclede producten, maar wil in 2024 zoveel mogelijk producten alleen maar van gerecycled materiaal te laten maken.

Frenky Lewis is ook erg gericht op het welzijn van de honden. Aangezien niet alle honden het goed getroffen hebben doneren zij 10% van de winst aan stichting House of Animals. Door deze maatregel kunnen er meer zwerfhonden gered worden en krijgen steeds meer honden een goed baasje.

De sociale werkplaats

Ook mensen met een verstandelijke of emotionele handicap geeft Frenky Lewis de kans. Bij hun sociale werkplaats produceren zij alle producten, maar worden daarnaast ook vriendschappen opgebouwd. Het gaat bij Frenky Lewis niet alleen om het eindproduct, maar om het productieproces met goed zijn. Voor mensen met een beperking is hun werk vaak de enige sociale dagbesteding die we hebben. Door deze manier wordt er met meer liefde gewerkt aan de producten dan waar dan ook.