Nieuwe puppy op komst? Zo bereid je je erop voor

Het hebben van een nieuwe puppy is een mix van zowel opwinding als zorgen. Dat komt omdat, hoewel puppies schattig en leuk zijn, ze erg gevoelig zijn voor de omgeving en veel dingen nodig hebben. Je zult meestal hondenmanden, voerbakken, kooien, speelgoed, hondenvoer voor puppy’s, vitamines en afspraken met de dierenarts moeten maken. Bij het opvoeden van een hond is de duurste fase vaak de periode als puppy. Volwassen honden hebben minder tijd en aandacht nodig dan puppy’s. Afgezien daarvan hebben volwassen honden hun immuunsysteem al opgebouwd, waardoor ze gezonder zijn en in staat zijn om verschillende soorten bacteriën en virussen te bestrijden.

Haal de noodzakelijke dingen

Puppy’s hebben veel puppy vriendelijke spullen nodig. Zorg ervoor dat je prioriteit geeft aan deze dingen en koop ze naar behoefte. De belangrijkste dingen die je nodig hebt, zijn voerbakken, zodat puppy’s hondenvoer kunnen eten of melk kunnen drinken. Afgezien daarvan moet je ook de melk en het hondenvoer bereiden dat je puppy zal consumeren. Zorg ervoor dat je degene kiest die geschikt zijn voor puppy’s. Er zijn verschillende honden merken om uit te kiezen, zoals prins hondenvoer, die erg goed zijn voor puppy’s. De vitamines die je puppy’s nodig hebben, komen later als je ze naar de dierenarts hebt gebracht. Dierenartsen zullen je hond gewoonlijk enkele vitamines aanbevelen die zijn afgestemd op hoe hun huidige groei verloopt. Afhankelijk van het type habitat dat je voor je puppy zult hebben, heb je misschien een kooi of een omheining nodig voor honden. Het is ook belangrijk om enkele draagbare dragers, zoals hondenmanden, klaar te maken voor situaties zoals wanneer je je puppy naar de dierenarts kliniek moet brengen.

Een ruimte voorbereiden

Het hebben van een puppy vereist voldoende ruimte om rond te rennen en normale puppy’s te doen. Om dat te kunnen doen, moet het gebied schoon en veilig zijn. Voor buiten, zoals achtertuinen, moet je enkele omheiningen installeren en het gebied beperken waar je puppy kan gaan. Binnen de omheining moet je puin zoals takken, rotsen en stenen en andere soorten obstakels en obstakels verwijderen. Hetzelfde concept is van toepassing als je je puppy in huis wilt houden. Het enige verschil is dat wanneer je binnenshuis bent, je misschien een goed ventilatiesysteem wilt hebben in de buurt van het gebied waar je je puppy wilt laten rondhangen. Dat komt omdat honden altijd een hondengeur zullen geven, ongeacht hoeveel je ze wast of hun ruimte schoonmaakt.