Buitenlandse hondennamen

Buitenlandse hondennamen vind je op Hondennamen.nl!

Ben je Italiaans, heb je Franse roots of is Zweden je favoriete vakantieland en ben je daarom op zoek naar een buitenlandse naam voor jouw nieuwe pup? Dan zit je hier goed! Op Hondennamen.nl helpen we je graag bij het vinden van de perfecte naam door het inzetten van filters, zoals je favoriete land, een bepaald thema, een beginletter die je mooi vindt, een specifieke regio of een naam die past bij het ras van je viervoeter.

Buitenlandse hondennamen

Er zijn ontzettend veel buitenlandse hondennamen te vinden, de keuze is eindeloos! Om het iets makkelijker te maken, is het verstandig om eerst te bedenken uit welk land je een naam wil kiezen. Kies vooral voor een land of taal waar je, om wat voor reden dan ook, al een bepaalde klik mee hebt. Dan is de kans groter dat je er over een hele tijd nog steeds blij mee bent.

Buitenlandse hondennamen voor een teef

Om je alvast een handje op weg te helpen, hebben we uit een heleboel landen namen voor teefjes opgezocht. Denk bijvoorbeeld aan Amarante (Grieks), Aurora (Italiaans), Bijou (Frans), Hedwig (Duits) of Lucy (Engels).

Buitenlandse hondennamen voor een reu

Als je een reu in huis hebt gehaald, zou je kunnen gaan voor Ajax (Grieks), Angus (Engels), Jakob (Duits), Matteo (Italiaans) of Tresor (Frans). Succes!

Abby
Abonny
Ace
Aibo
Aika
Alenka
Alex
Alfie
Alix
Aloys
Always
Amber
Amor
Amstel
Amy
Ananas
Andor
Anka
Anouk
Aphrodite
Aranka
Aranna
Araque
Ariel
Arno
Arras
Arwen
Arwin
Ascar
Asco
Ashe
Asja
Asta
Astor
Astra
Astrie
Atak
Atilla
Aura
Axel
Ayla
Azurra
Baboule
Baco
Bagheera
Bagus
Baijka
Baila
Bailey
Balder
Baldewijn
Balou
Balto
Bambina
Bamse
Bandit
Bangle
Banjer
Barabas
Barco