Categorie: Hondenpenning

Elke hond verdient een hondenpenning of naamplaatje. Dit mooie sieraad aan de hals van je viervoeter is niet alleen een eyecatcher, maar vooral ook van praktische aard. Mocht je hond het onverhoopt op de heupen krijgen en er in volle vaart er tussenuit knijpen, dan kun jij als baasje makkelijk opgespoord worden via de gegevens op de hondenpenning. Natuurlijk heb jij je hond keurig afgericht, maar je weet maar nooit ;)

Meer over Hondenpenning

Kies je productgroep

Kies je kleur

Afwachten of voor zijn

Elk jaar lopen duizenden honden weg om uiteenlopende redenen. Gelukkig weten veel honden hun baasje zelf weer te vinden of help het asiel of dierenopvangcentrum een handje. Zij kunnen namelijk de verplichte chip uitlezen en de hondeneigenaar achterhalen en contacten. Het is echter wel zo handig als je achterbuurman of iemand van de vakantie je meteen weet te bereiken, zodat jij en je hond zo snel mogelijk herenigd zijn.

Hondenpenning graveren met naam en telefoonnummer

Bij Hondennamen.nl is het mogelijk een hondenpenning te graveren met naam en telefoonnummer op een rvs naamplaatje in diverse vormen. Zo krijg je een gepersonaliseerde hondenpenning met de essentiële gegevens, die je kunt bevestigen aan vrijwel elke halsband. Een rvs gegraveerde hondenpenning met naam en telefoonnummer is onverwoestbaar en eeuwig leesbaar door het sterke materiaal en de relatief diepgaande laser. Niet voor niets gingen duizenden hondenliefhebbers jou voor!

Naamplaatje bot of hondenpenning met GPS?

De traditionele hondenpenning bestaat een rvs plaatje in de vorm van een bot met daarin een gravure met de hondennaam en jouw telefoonnummer. 90% van de hondenbezitters kiest voor deze optie. Zoek je echter een luxe hondenpenning? Alles is mogelijk, waaronder een hondenpenning met GPS. Dan heb je echt niemand nodig! Richt je hond goed af en controleer vanaf de bank of jouw viervoeter de goede route loopt ;)

Hondenpenning bestellen

Bestel je mooie hondenpenning met naam en telefoonnumer op Hondennamen.nl en wij zorgen dat dit sieraad binnen 3 werkdagen Gratis bij je thuis wordt bezorgd met de gewenste gravure. Kun je niet vinden wat je zoekt? Laat ook dit weten, want wij denken graag met je mee!

Een hondenpenning bestellen was nog nooit zo leuk en makkelijk!