zoo&zo dierenspeciaalzaak

zoo&zo is ooit begonnen in 1968 als eenmanszaakje met de naam ’t Guppy. De naam zegt het al, het begon namelijk met guppy’s kweken. Later groeide de business uit tot aquariumwinkel en niet lang daarna ontstond een omvangrijke dierenspeciaalzaak in Ede. Met 5000m2 mag zoo&zo zich de grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux noemen. De winkel ademt beleving en heeft zelfs een eigen dierenarts, hondenwasstraat en biedt ook nog eens mogelijkheden om te lunchen en zelfs om kinderfeestjes te vieren.

zoo&zo assortiment

Dat zoo&zo zich in het verleden vooral richtte op guppy’s en alles wat met aquariums te maken had, is nog steeds te merken. Inmiddels is daar echter een gigantisch assortiment aan toegevoegd, zoals voor de hengelsport, paardensport en natuurlijk alles voor honden, katten, vogels en knaagdieren. Het assortiment voor honden bestaat alleen al uit honderden producten.

zoo&zo kortingscode

Bij zoo&zo is er altijd wel de mogelijkheid om gebruik te maken van een actiecode. Hondennamen.nl zorgt voor een zo accuraat mogelijk overzicht van de actieve kortingscodes.

Bekijk alle socials en de website voor meer informatie.

logo_zoo&zo