Zooplus

Zooplus is een op Europese niveau opererende online dierenwinkel met het hoofdkantoor in Duitsland. Zooplus is al bijna 20 jaar actief en inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland met een omzet van 85,1 miljoen euro in 2018. De online dierenwinkel is nu in 28 landen actief en wil binnen enkele jaren verder groeien naar een omzet van 2 miljard. Binnen deze landen heeft Zooplus al meer dan 6 miljoen klanten.

Zooplus assortiment

Het assortiment is zeer omvangrijk en bestaat alleen al uit zo’n 8000 producten die dezelfde dag nog verstuurd kunnen worden, waaronder een groot deel voor honden. Denk hierbij aan hondenvoer, verzorgingsproducten, puppy speelgoed en accessoires van zowel populaire, bekende als minder bekende producten. Zooplus staat hierbij bekend als een prijsvechter.

Zooplus magazine en spaarprogramma

Door de jaren heen heeft Zooplus veel ervaring opgedaan op het gebied van dierenvoeding en dierenverzorging. Dit wordt gedeeld in Zooplus magazine met diverse informatie over artikelen. Ook doet Zooplus er alles om klanten te behouden en is er een automatisch spaarprogramma.

Zooplus kortingscode

Naast het zooplus spaarprogramma is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een actiecode. Hondennamen.nl zorgt voor een zo accuraat mogelijk overzicht van de actieve kortingscodes.

Bekijk alle socials en de website voor meer informatie.

Zooplus