Afrikaanse hondennamen

Dit zijn de mooiste Afrikaanse hondennamen voor jouw teef of reu

Woon je in Afrika, heb je Afrikaanse roots of ben je met een andere reden op zoek naar een mooie, Afrikaanse naam voor jouw hond? Op Hondennamen.nl helpen we je graag bij het vinden van deze naam door toegevoegde filters op dit land. Daarnaast kun je jouw zoektocht nog specifieker maken, door extra filters in te zetten op een bepaald thema, een beginletter die je mooi vindt of door een Afrikaanse naam te zoeken die past bij het ras van jouw hond.
Er zijn ontzettend veel mooie, Afrikaanse namen die je kunt kiezen voor jouw viervoeter. Toch is het goed om eerst te achterhalen wat een bepaalde naam betekent, zodat je zeker weet dat jij en je hond niet voor gek lopen tijdens het uitlaten.

Afrikaanse hondennamen teefje

Afrikaanse namen die je met een gerust hart aan jouw teefje kunt geven zijn bijvoorbeeld Abayomi, Barika en Faizah, wat zij brengt vreugde, succesvol en zegevierend betekent.

Afrikaanse hondennamen reu

Mooie namen voor een mannelijk hondje zijn bijvoorbeeld Adio, Bomani en Masud, wat wees rechtvaardig, strijder en gelukkig betekent.

Wat is het geworden?

Heb je een mooie, Afrikaanse hondennaam gevonden, maar niet op Hondennamen.nl? Aarzel niet en geef de naam aan ons door. Wie weet maak je er in de toekomst een ander baasje heel blij mee!

Abby
Abonny
Ace
Aibo
Aika
Alenka
Alex
Alfie
Alix
Aloys
Always
Amber
Amor
Amstel
Amy
Ananas
Andor
Anka
Anouk
Aphrodite
Aranka
Aranna
Araque
Ariel
Arno
Arras
Arwen
Arwin
Ascar
Asco
Ashe
Asja
Asta
Astor
Astra
Astrie
Atak
Atilla
Aura
Axel
Ayla
Azurra
Baboule
Baco
Bagheera
Bagus
Baijka
Baila
Bailey
Balder
Baldewijn
Balou
Balto
Bambina
Bamse
Bandit
Bangle
Banjer
Barabas
Barco