Friese hondennamen

Dit zijn de leukste Friese hondennamen voor jouw teef of reu

Woon je in Friesland of heb je Friese roots en ben je daarom op zoek naar een echte Friese hondennaam voor je nieuwe pup? Op Hondennamen.nl helpen wij je graag bij het vinden van deze naam door toegevoegde filters op deze regio. Daarnaast kun je ook filters inzetten op een thema, een beginletter of het ras van je hond. Succes!

Friese hondennamen teefje

Is jouw nieuwe hond een meisje, of in famke, zoals ze in Friesland zouden zeggen? Dan ben je dus op zoek naar een leuke Friese hondennaam voor een teefje. Namen die je met regelmaat voorbij hoort komen zijn onder anderen Derkje, Afke, Kietske of Beike. Uiteraard kun je ook gewoon kiezen voor een ‘normale’ Friese naam. Echter is de kans groot dat niet alleen je hond opkijkt als je Froukje, Jeltje of Doutzen roept in een Friese omgeving…

Friese hondennamen reu

Heb je met jouw nieuwe hond in Fryske jonge in huis gehaald? Ook dan ben je op Hondennamen.nl aan het goede adres. Namen voor een Friese reu die vaak genoemd worden zijn onder anderen Tjeerd, Sjoerd, Sietse, Wiebe, Douwe of Wietze.

Friese hondennamen top 10

Heb je een heleboel potentiële Friese namen voorbij zien komen voor je nieuwe pup, maar kun je niet kiezen? Maak dan een lijstje met een top 10 van Friese hondennamen. Slaap er een aantal nachten over en streep vervolgens iedere dag een naam weg. Zo blijft uiteindelijk alleen de állerleukste Friese naam over. Heb je niet zoveel tijd? Laat dan je vrienden of familie een keuze maken uit jouw samengestelde top 10.

Wat is het geworden?

Onze database wordt dagelijks aangevuld met Friese hondennamen. Hiervoor werken wij samen met diverse organisaties. Heb je zelf nog een leuke aanvulling? Aarzel niet en geef de naam door aan Hondennamen.nl. Wie weet maak je er in de toekomst een ander baasje heel blij mee!

Abby
Abonny
Ace
Aibo
Aika
Alenka
Alex
Alfie
Alix
Aloys
Always
Amber
Amor
Amstel
Amy
Ananas
Andor
Anka
Anouk
Aphrodite
Aranka
Aranna
Araque
Ariel
Arno
Arras
Arwen
Arwin
Ascar
Asco
Ashe
Asja
Asta
Astor
Astra
Astrie
Atak
Atilla
Aura
Axel
Ayla
Azurra
Baboule
Baco
Bagheera
Bagus
Baijka
Baila
Bailey
Balder
Baldewijn
Balou
Balto
Bambina
Bamse
Bandit
Bangle
Banjer
Barabas
Barco