Engelse hondennamen

Dit zijn de leukste Engelse hondennamen voor jouw teef of reu

Woon je in Engeland, heb je Engelse roots of ben je om een andere reden op zoek naar een echte Engelse hondennaam voor je nieuwe pup? Op Hondennamen.nl helpen we je graag bij het vinden van deze naam door toegevoegde filters op dit land. Daarnaast kun je ook filters inzetten op een bepaald thema, een beginletter of bijvoorbeeld het ras van je nieuwe hond. Succes!

Engelse hondennamen teef

Is jouw hond een teefje en ben je daarom op zoek naar een leuke, Engelse meisjesnaam? Namen die je met regelmaat voorbij hoort komen zijn Bailey, Cookie, Fluffy, Jess en River. Uiteraard kun je ook kiezen voor een Engelse meisjesnaam die vaak aan baby’s wordt gegeven, zoals Jamie, Lucy, Charlie, Marly, Jade en Olivia.
Zoek je een wat originelere hondennaam? Selecteer dan Engelse hondennamen teef met betekenis. Een naam als Dutchess kom je bijvoorbeeld niet zo vaak tegen en heeft bovendien een bijzondere betekenis. Het is de Engelse benaming voor gravin.

Engelse hondennamen reu

Leuke Engelse hondennamen voor mannetjes die je regelmatig hoort zijn Bear, Angus, Baxter, Rocky en Tyson. En ook voor reutjes kun je een selectie maken op Engelse hondennamen met betekenis. Je vindt dan onder andere de namen Devon en Glenn, wat Engels Graafschap en Engels county betekent.

Top 10 Engelse hondennamen

Kies je liever een populaire naam die veel voorkomt? Net als in Nederland wordt er ook in Engeland onderzoek gedaan naar de populairste hondennamen voor een teef of reu. Dit is de top 10 van hondennamen voor teefjes: Bella, Lucy, Luna, Daisy, Lola, Sadie, Molly, Bailey, Maggie en Stella. De top 10 voor mannetjes is als volgt: Max (net als in Nederland op #1), Charlie, Cooper, Buddy, Jack, Rocky, Duke, Bear, Tucker en Oliver.

Wat is het geworden?

Onze database wordt dagelijks aangevuld met Engelse hondennamen. Hiervoor werken wij samen met diverse organisaties. Heb je zelf nog een leuke aanvulling? Aarzel niet en geef de naam door aan Hondennamen.nl. Wie weet maak je er in de toekomst een ander baasje heel blij mee!

Abby
Abonny
Ace
Aibo
Aika
Alenka
Alex
Alfie
Alix
Aloys
Always
Amber
Amor
Amstel
Amy
Ananas
Andor
Anka
Anouk
Aphrodite
Aranka
Aranna
Araque
Ariel
Arno
Arras
Arwen
Arwin
Ascar
Asco
Ashe
Asja
Asta
Astor
Astra
Astrie
Atak
Atilla
Aura
Axel
Ayla
Azurra
Baboule
Baco
Bagheera
Bagus
Baijka
Baila
Bailey
Balder
Baldewijn
Balou
Balto
Bambina
Bamse
Bandit
Bangle
Banjer
Barabas
Barco