Gekke hondennamen

Dit zijn de gekste hondennamen voor jouw pup

Word jij binnenkort de eigenaar van een nieuwe hond, maar ben je nog op zoek naar een leuke, grappige en vooral gekke hondennaam? In de database van Hondennamen.nl vind je honderden gekke namen voor jouw teef of reu en daar komen iedere week een heleboel nieuwe namen bij. Naast het feit dat je zoekt naar een gekke naam, kun je hier ook filteren op een bepaald thema, een beginletter die je mooi vindt, of een naam die past bij het ras van je hond.
Er zijn ontzettend veel gekke hondennamen te verzinnen. Veel baasjes vernoemen hun viervoeter bijvoorbeeld naar een stripfiguur, een artiest, een drankje of zelfs een stuk fruit. Denk aan Elsa (uit de animatiefilm Frozen), Bluf (vernoemd naar de Nederlandse band), Baco (inderdaad, het drankje met rum en cola) of Kiwi (je hoort het goed, dat groene stuk fruit).

Gekke hondennamen voor een teef

Als het gaat om een grappige hondennaam, is niks te gek. Denk bijvoorbeeld aan Olijfje (van Popeye) en Barbie (van Ken). Eigenlijk kun je ieder leuk, gek woord gebruiken als hondennaam, zolang je het maar goed kunt uitspreken. Kies bij voorkeur voor een naam met één lettergreep, zodat je hond het goed kan onthouden.

Gekke hondennamen voor een reu

Net als gekke hondennamen voor teefjes, zijn er ook genoeg grappige hondennamen voor een reu, zoals: Amstel of Grolsch, iPad, Lazy Lummel, Nacho of Oreo. Uiteraard kun je ook gewoon een gekke naam verzinnen die je zelf leuk vindt.

Abby
Abonny
Ace
Aibo
Aika
Alenka
Alex
Alfie
Alix
Aloys
Always
Amber
Amor
Amstel
Amy
Ananas
Andor
Anka
Anouk
Aphrodite
Aranka
Aranna
Araque
Ariel
Arno
Arras
Arwen
Arwin
Ascar
Asco
Ashe
Asja
Asta
Astor
Astra
Astrie
Atak
Atilla
Aura
Axel
Ayla
Azurra
Baboule
Baco
Bagheera
Bagus
Baijka
Baila
Bailey
Balder
Baldewijn
Balou
Balto
Bambina
Bamse
Bandit
Bangle
Banjer
Barabas
Barco