Grappige hondennamen

Dit zijn de grappigste hondennamen voor jouw pup

Krijg jij binnenkort een nieuwe hond of heb je hem zelfs al in huis, maar ben je nog op zoek naar een leuke of grappige hondennaam? In de database van Hondennamen.nl vind je honderden grappige namen voor jouw teef of reu en daar komen iedere week een heleboel nieuwe namen bij. Naast het feit dat je zoekt naar een grappige naam, kun je hier ook filteren op een bepaald thema, een beginletter die je mooi vindt, de regio waar je woont of het ras van je hond.
Als je op zoek bent naar een leuke hondennaam, is het makkelijk om allereerst een keuze te maken in het geslacht, oftewel: de splitsing grappige hondennamen teef of grappige hondennamen reu. Dat maakt je zoektocht al een stuk makkelijker. Succes!

Voorbeelden van grappige hondennamen

Er zijn oneindig veel grappige hondennamen. Veel baasjes vernoemen hun viervoeter bijvoorbeeld naar een stripfiguur, een artiest, een drankje of zelfs een stuk fruit. Denk aan Elsa (uit Frozen), Bluf (vernoemd naar de band BLØF), Baco (inderdaad, het drankje met rum en cola) of Banaan (je hoort het goed, dat gele stuk fruit).

Grappige hondennamen voor een teef

Veel teefjes worden vaak vernoemd naar andere ‘vrouwen’, zoals Olijfje (van Popeye), Barbie (van Ken), Lilo (van Stitch) en Zazou (uit De Leeuwenkoning). Heb jij met je vriend, vriendin of gezin ook een favoriete serie of film? Probeer dan daar je inspiratie uit te halen voor een grappige hondennaam!

Grappige hondennamen voor een reu

Ook voor mannetjes zijn er een heleboel leuke en grappige namen. Zo vinden mannelijke baasjes het vaak grappig om hun hond naar een biermerk te vernoemen, zoals Amstel of Grolsch. Andere grappige namen die je regelmatig voorbij hoort komen zijn iPad, John Doe, Lazy, Lummel, Nacho, Oreo, Pepper en Salt. Uiteraard kun je ook gewoon een naam verzinnen die je zelf grappig vindt.

Geef je naam door!

Heb je een grappige naam gevonden, maar niet op onze website? Aarzel niet en geef de naam door aan Hondennamen.nl. Wie weet maak je er in de toekomst een ander baasje heel blij mee!

Abby
Abonny
Ace
Aibo
Aika
Alenka
Alex
Alfie
Alix
Aloys
Always
Amber
Amor
Amstel
Amy
Ananas
Andor
Anka
Anouk
Aphrodite
Aranka
Aranna
Araque
Ariel
Arno
Arras
Arwen
Arwin
Ascar
Asco
Ashe
Asja
Asta
Astor
Astra
Astrie
Atak
Atilla
Aura
Axel
Ayla
Azurra
Baboule
Baco
Bagheera
Bagus
Baijka
Baila
Bailey
Balder
Baldewijn
Balou
Balto
Bambina
Bamse
Bandit
Bangle
Banjer
Barabas
Barco