Spaanse hondennamen

Dit zijn de leukste Spaanse hondennamen voor jouw teef of reu

Hola! Woon je in Spanje of heb je Spaanse roots en ben je daarom op zoek naar een echte Spaanse hondennaam voor je nieuwe pup? Op Hondennamen.nl helpen wij je graag bij het vinden van deze naam door toegevoegde filters op dit land. Daarnaast kun je ook nog filteren op een bepaald thema, een beginletter of het ras van je hond. Succes, of el éxito, zoals ze in Spanje zouden zeggen!
Allereerst is het belangrijk om een keuze te maken in het geslacht, oftewel: de splitsing hondennamen Spaans teef of hondennamen Spaans reu. In onze database vind je van ieder geslacht meer dan 600 namen en daar komen elke dag nieuwe hondennamen bij. Uiteraard zijn er ook een heleboel Spaanse hondennamen die je kunt kiezen voor zowel een mannetje als een vrouwtje.

Spaanse hondennamen teef

Is jouw nieuwe hond een meisje, een Spaanse señorita? Dan ben je dus op zoek naar een leuke Spaanse hondennaam voor een teefje. Namen die je regelmatig voorbij hoort komen zijn onder anderen Marta, Rosa, Lucia, Bonita, Olla of Nina.

Spaanse hondennamen reu

Heb je met jouw hond een chico español in huis gehaald, oftewel: een jongen? Ook dan ben je op Hondennamen.nl aan het juiste adres. Spaanse namen voor een reu die vaak genoemd worden zijn onder anderen Roberto, Pedro, Luis, Julio, Javier, Enrique, Felipe, Carlos of Diablo.

Spaanse hondennamen met betekenis

Zoek je niet alleen een Spaanse naam voor jouw viervoeter, maar wil je ook dat de naam een mooie betekenis heeft? Ook dat vind je in de database van Hondennamen.nl! Zo betekent bijvoorbeeld Adonia mooie dame in het Spaans en staat Alano voor knap.
Tip: Als je voor een buitenlandse naam kiest, zoek dan sowieso eerst de betekenis op zodat je weet waar je jouw hond naar vernoemt.

Wat is het geworden?

Onze database wordt dagelijks aangevuld met Spaanse hondennamen. Hiervoor werken wij samen met diverse organisaties. Heb je zelf nog een leuke aanvulling? Aarzel niet en geef de naam door aan Hondennamen.nl. Wie weet maak je er in de toekomst een ander baasje heel blij mee!

Abby
Abonny
Ace
Aibo
Aika
Alenka
Alex
Alfie
Alix
Aloys
Always
Amber
Amor
Amstel
Amy
Ananas
Andor
Anka
Anouk
Aphrodite
Aranka
Aranna
Araque
Ariel
Arno
Arras
Arwen
Arwin
Ascar
Asco
Ashe
Asja
Asta
Astor
Astra
Astrie
Atak
Atilla
Aura
Axel
Ayla
Azurra
Baboule
Baco
Bagheera
Bagus
Baijka
Baila
Bailey
Balder
Baldewijn
Balou
Balto
Bambina
Bamse
Bandit
Bangle
Banjer
Barabas
Barco