Speciale hondennamen

Vind hier een speciale hondennaam voor jouw teefje

Heb jij binnenkort een pup in huis en ben je daarom op zoek naar speciale hondennamen? Dan hoef je vanaf nu niet meer verder te zoeken! In de database van Hondennamen.nl vind je heel veel speciale hondennamen met betekenis, en daar komen iedere week nieuwe namen bij. Daarnaast kun je hier ook nog filteren op een bepaald thema, een beginletter die je mooi vindt, namen uit de regio waar je woont of namen die passen bij het ras van je nieuwe hond. Succes!

Speciale hondennamen voor teefjes

Omdat je een vrouwtje krijgt, ben je hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar speciale hondennamen voor teefjes. En daar zijn er een heleboel van! Bijzondere en originele namen die je niet zo vaak voorbij hoort komen zijn dubbele namen, zoals: Apple Pie, Double Trouble, Happy Feet of Mary Poppins. Daarnaast zijn veel hondeneigenaren ook op zoek naar namen uit legendes of mythes, zoals: Deirdre, Maeve, Hera of Aphrodite.

Speciale namen met een speciale betekenis

Naast dubbele namen of namen uit legendes en mythes, zijn er ook een heleboel namen met een bijzondere betekenis. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Franse naam als Beau, Tresor of Hurricane, wat in het Nederlands mooi, schat of storm betekent. Ook Mirai en Kynai zijn voorbeelden van speciale hondennamen met een betekenis, maar weet je ook waar ze voor staan? Het zijn Aziatische namen en staan voor ‘een gouden toekomst’ en ‘geen zorgen’. Klinkt goed toch?

Speciale hondennamen voor een reu

Krijg je geen vrouwelijke hond, maar een mannetje? Uiteraard vind je ook de meest bijzondere, speciale hondennamen voor een reu op onze site, zoals: Black Magic, Fuzzy Wuzzy of Jungle Jim. En ook voor mannetjes zijn er genoeg namen uit legendes of mythes te vinden, zoals: Jupiter, Zeus of Hercules.

Geef je naam door!

Heb je een speciale naam gevonden, maar niet op onze website? Aarzel niet en geef de naam door aan Hondennamen.nl. Tenzij je de bijzondere naam graag speciaal wil houden natuurlijk… 😉